Produkty - chlieb PDF Tlačiť E-mail
nahor Čierny chlieb
Ľanový chlieb
   

250g, 500g   (krájaný, balený)

900g

 

 

250g, 500g, 350g (krájaný, balený)

 

nahor Chlieb zemiakový
Chlieb zemiakový okrúhly
   

450g, 500g, 700g, 900g,1 000g,      1 500g   ( krájaný, balený)

 

500g, 1 000g  (balený)

 

600g, 700g, 800g, 900g, 1 000g,      1 500g

 

 

 

 

 

 

 900g, 1 000g

nahor Chlieb konzumný rascový
Chlieb slnečnicový
   

250g, 450g, 500g, 700g, 1 000g (krájaný, balený)

 

 

900g, 1 000g, 1 500g

 

250g, 300g, 500g (krájaný, balený)

 

 

700g, 900g

nahor Chlieb goralský 
Chlieb ovsený
   

 

 

 

 

900g

 

 

 

 

 

900g

nahor Chlieb FITNES

Chlieb toastový

 

  480g (Krájaný, balený)
  400g (krájaný, balený)
nahor Chlieb kyjevský 
Chlieb oravský 
   

1 000g (krájaný, balený)

 

 

 

 

 

 

700g (krájaný, balený)

 

 

 

1 000g

nahor Chlieb sójový
Chlieb dyňový

    500g (krájaný, balený)
     500g
nahor Chlieb gazdovský
 Chlieb Trhanec
   

750g (krájaný, balený)

 

 

 

750g

 

 

 

 

 

420g, 900g

nahor Chlieb poloražný
Chlieb poloražný okrúhly

   

 

 

 

 

900g, 1 000g, 1 300g

   

 

 

 

 

500g

 

 

Chlieb poloražný s posypom / kabáč /


 Chlieb švábkový

 

         1000g

                                                                                    

          900g                                            
 

Chlieb TYROLSKÝ


 Chlieb Dlháň

 

          500g

                       700g
 
Newsflash

MAK ...čo o ňom vieme? 

Mak sa  u nás začal pestovať až začiatkom 19. storočia, jeho história je však oveľa staršia. Poznali ho už starí Egypťania, okolo roku 3000 pred naším letopočtom ho uctievali Sumeri ako kultovú rastlinu. Mak je v mnohých regiónoch Slovenska neodmysliteľnou súčasťou Vianoc. Tradícia hovorí, že ak na sviatočnom stole nechýba, bude mať domácnosť v nasledujúcom roku hojnosť všetkého.

Makovníkmi a makovými buchtami proti stresu
Mak má pomerne veľa bielkovín, tvoria až dvadsať percent jeho obsahu. Okolo štyridsať percent tvoria tuky, ide najmä o glyceridy kyseliny linolovej. Nezanedbateľný je aj podiel vlákniny, v sto gramoch maku jej býva okolo 4,5 gramu.  Z vitamínov treba spomenúť vitamín E, z minerálnych látok najmä vápnik, horčík a železo.
Osobitne treba vyzdvihnúť vápnik, v sto gramoch maku sa ho nachádza až 1400 miligramov, čo je najviac zo všetkých potravín. Je to dvanásťkrát viac ako má mlieko, trikrát viac než syry. Pravidelná konzumácia maku môže preto významne prispieť k prevencii osteoporózy – ochorenia z nedostatku vápnika, ktoré vo vyspelých krajinách nadobúda charakter epidémie. Mnohí ľudia tiež uvítajú upokojujúce účinky maku a jeho priaznivý vplyv na zdravotný stav vlasov, nechtov a zubov.

...preto v náplniach našich výrobkov je použitý pravý mak, žiadne náhrady maku!!!

leták