Produkty - torty PDF Tlačiť E-mail
nahorOrechová torta
Florida
  45101 - 50 g
 48919 - 100 g
nahor  
       
nahorTorta tiramisa
Tvarohová torta
  48921 - 1100 g
 92049 - 80 g
nahorJogurtová torta
Jadranská torta
  92050 - 60 g
92051 - 80 g
92053 - 100 g
  92052 - 60 g

Torty na rôzne príležitosti (tvar a výzdoba podľa vlastného výberu)
nahorSrdce
Poschodové srdce
  čokoládová - 2400 g
kokosová - 2400 g
orechová - 2400 g
 čokoládová - 3000 g
kokosová - 3000 g
orechová - 3000 g
nahorPoschodová torta
Okrúhla torta
  čokoládová - 2500 g
kokosová - 2500 g
orechová - 2500 g
 čokoládová - 1500 g
kokosová - 1500 g
orechová - 1500 g
nahorPodkova
Kniha
  čokoládová - 1500 g
kokosová - 1500 g
orechová - 1500 g
 čokoládová - 2400 g
kokosová - 2400 g
orechová - 2400 g
nahorVeľká kniha
Macko
  čokoládová - 3000 g
kokosová - 3000 g
orechová - 3000 g
 čokoládová - 1000 g
kokosová - 1000 g
orechová - 1000 g
nahorČižmička
Autíčko
  čokoládová - 2400 g
kokosová - 2400 g
orechová - 2400 g
 čokoládová - 1500 g
kokosová - 1500 g
orechová - 1500 g
nahorDomček
Malé srdce a okrúhla
  čokoládová - 1500 g
kokosová - 1500 g
orechová - 1500 g
 čokoládová - 750 g
kokosová - 750 g
orechová - 750 g
 nahor Prsia                                          
   Slnečnica                               
 
       
   Pavúk
   Torta s fotkou

 
  

    
   Veľkoformátová torta
    
       
 
Newsflash

MAK ...čo o ňom vieme? 

Mak sa  u nás začal pestovať až začiatkom 19. storočia, jeho história je však oveľa staršia. Poznali ho už starí Egypťania, okolo roku 3000 pred naším letopočtom ho uctievali Sumeri ako kultovú rastlinu. Mak je v mnohých regiónoch Slovenska neodmysliteľnou súčasťou Vianoc. Tradícia hovorí, že ak na sviatočnom stole nechýba, bude mať domácnosť v nasledujúcom roku hojnosť všetkého.

Makovníkmi a makovými buchtami proti stresu
Mak má pomerne veľa bielkovín, tvoria až dvadsať percent jeho obsahu. Okolo štyridsať percent tvoria tuky, ide najmä o glyceridy kyseliny linolovej. Nezanedbateľný je aj podiel vlákniny, v sto gramoch maku jej býva okolo 4,5 gramu.  Z vitamínov treba spomenúť vitamín E, z minerálnych látok najmä vápnik, horčík a železo.
Osobitne treba vyzdvihnúť vápnik, v sto gramoch maku sa ho nachádza až 1400 miligramov, čo je najviac zo všetkých potravín. Je to dvanásťkrát viac ako má mlieko, trikrát viac než syry. Pravidelná konzumácia maku môže preto významne prispieť k prevencii osteoporózy – ochorenia z nedostatku vápnika, ktoré vo vyspelých krajinách nadobúda charakter epidémie. Mnohí ľudia tiež uvítajú upokojujúce účinky maku a jeho priaznivý vplyv na zdravotný stav vlasov, nechtov a zubov.

...preto v náplniach našich výrobkov je použitý pravý mak, žiadne náhrady maku!!!

leták